Wie zijn wij

Kim Hulzentop
In 2000 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht.
Ik heb gewerkt in 2 verschillende tandartspraktijken in Hilversum. Sinds 2002 heb ik een eigen praktijk. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici onder nummer 69900520392.

Mussa Segakindi
Ik ben afgestudeerd in 2007 aan Hogeschool Utrecht als Mondhygiënist BH (Bachelor of Health). Ook ben ik werkzaam in een algemene tandartspraktijk in Nieuwegein. Verder heb ik de studie Farmacologie gevolgd. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitregister Mondhygiënisten onder nummer 993214. Naast de Nederlandse taal spreek ik Frans, Engels, Swahili, een beetje Arabisch en verschillende Afrikaanse talen o.a Rwandese, Oegandese, etc.

Amelie Blankenzee
In 2002 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Na de opleiding heb ik 8,5 jaar gewerkt in een algemene tandartspraktijk. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de parodontologie en algemene tandheelkunde, maar was op een gegeven moment toe aan aan een andere uitdaging. Deze heb ik hier, voor 2 dagen in de week, gevonden.

Ingrid van Amersfoort
Moeder van twee kinderen en woonachtig in Baarn. Als mondhygiënist heb ik in verschillende tandheelkundige praktijken gewerkt in Italië en Nederland. Daarnaast ben ik bestuurslid geweest bij de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiëne op de portefeuille kwaliteit. Momenteel werk ik bij twee tandheelkundige praktijken en ben ik mede-organisator van tandheelkundige congressen.