Wie zijn wij

Mussa Segakindi;

Geregistreerd-mondhygiënist; BIG-nummer: 79927591179

Ik ben afgestudeerd in 2007 aan Hogeschool Utrecht als Mondhygiënist BH (Bachelor of Health). Verder heb ik de studie Farmacologie gevolgd. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitregister Mondhygiënisten onder nummer 993214. Naast de Nederlandse taal spreek ik Frans, Engels, Portuguese, Swahili, een beetje Arabisch en verschillende Afrikaanse talen o.a Rwandese, Oegandese, etc.

Ingrid van Amersfoort
In 1990 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht. Als mondhygiënist ben ik werkzaam geweest in verscheidene tandheelkundige praktijken in zowel Nederland als Italië. Ook heb ik naast mijn mondhygiëne werkzaamheden langere tijd ervaring opgedaan in het tandheelkundige bedrijfsleven bij een grote farmaceut. Daarnaast ben ik bestuurslid geweest van de beroepsvereniging NVM-mondhygiënisten op de portefeuille “kwaliteit”. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister onder nummer 01210.

Lana Harutunian
Mijn naam is Lana Harutunian, mijn Bachelor of  Health mondhygiëniste heb ik in Augustus 2006 afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Na de opleiding heb ik 10 jaar gewerkt in verschillende algemene tandartsen en vrijgevestigde mondhygiëne praktijken. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de parodontologie en algemene tandheelkunde. Nu werk ik in deze praktijk en in een tandartspraktijk in Barneveld en Amersfoort. Goede zorg en hoge kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Mijn interesse en specialisatie liggen in de preventie en behandeling van tandvleesaandoening. Tevens ben ik lid van de NVM de Nederlandse vereniging van mondhygiënisten.